Quinoa su avokadu, ridikėliais ir raugintais agurkais

Quinoa su avokadu, ridikėliais ir raugintais agurkais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis paprastas ir maistingas patiekalas puikiai tinka lengviems pusryčiams arba pietums. Quinoa, kuri per naktį buvo mirkyta ir trumpai pavirta, dera su avokadu, ridikėliais ir raugintais agurkais. Skonis šviežias ir subalansuotas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 3 minutes
Iš viso 8 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 1 porcija

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Nedidelis, quinoa virimui)
  • Šakutė (Quinoa pabrinkimui)
  • Peilis (Avokado ir kitų daržovių pjaustymui)

Ingredientai
  

  • 50 g Quinoa - Mirkyta per naktį, nuplauta ir pavirta
  • 1/2 vnt Avokadas - Pjaustytas
  • 2 vnt Ridikėliai - Pjaustyti
  • 1/2 vnt Raugintas agurkas - Pjaustytas
  • žiupsnelis Druska

Gaminimo eiga
 

  • Quinoa mirkyti per naktį, ryte nuplauti ir užvirus pavirti 3 minutes. Palikti pabrinkti 2 minutes.
  • Įdėti quinoa į lėkštę, ant viršaus sudėti pjaustytą avokadą, ridikėlius ir raugintus agurkus.
  • Pagardinti druska pagal skonį ir patiekti.

Pabaigai…

Šis patiekalas puikiai tinka tiems, kurie nori greitai ir lengvai pasigaminti sveikus pusryčius. Avokadas prideda sveikųjų riebalų, o quinoa yra puikus baltymų šaltinis.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 25gBaltymai: 5gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 2gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 5gNatris: 200mgKalis: 400mgSkaidulos: 7gCukrus: 2gVitaminas A: 150IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Avokadas, Quinoa, Rauginti agurkai, Ridikėliai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai