Raugintų agurkų mišrainė

Raugintų agurkų mišrainė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Raugintų agurkų mišrainė – greitas ir skanus garnyras prie mėsos. Tai labai paprastai paruošiama mišrainė kuriai reikės tik 4 ingredientų. Šis receptas puikiai tinka išnaudoti likusius raugintus agurkus. Tiesiog smulkiai supjaustykite raugintus agurkus, pusę svogūno, daug krapų, pridėkite majonezo ir juodųjų pipirų. Skanaus!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Garnyras
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Pjaustymo lenta (Smulkiai pjaustyti ingredientams)
  • Peilis (Smulkiai pjaustyti ingredientams)
  • Dubuo (Mišrainei sumaišyti)
  • Šaukštas (Maišymui)

Ingredientai
  

  • 2 vnt Rauginti agurkai - Smulkiai supjaustyti
  • 0.5 vnt Svogūnas - Smulkiai supjaustyti
  • 2 šaukštai Majonezas
  • Juodieji pipirai - Pagal skonį
  • Daug Krapai - Smulkiai supjaustyti

Gaminimo eiga
 

  • Smulkiai supjaustykite raugintus agurkus, svogūną ir krapus.
  • Sujunkite visus ingredientus dubenyje, pridėkite majonezo ir pipirų.
  • Gerai išmaišykite ir patiekite iš karto.

Pabaigai…

Šią mišrainę galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ar valgyti atskirai. Nenaudokite druskos, nes rauginti agurkai jau yra pakankamai sūrūs.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 10gBaltymai: 2gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 2gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 10mgNatris: 500mgKalis: 200mgSkaidulos: 2gCukrus: 3gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Greitas receptas, Mišrainė, Rauginti agurkai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai