
Raugintų agurkų mišrainė
Raugintų agurkų mišrainė – greitas ir skanus garnyras prie mėsos. Tai labai paprastai paruošiama mišrainė kuriai reikės tik 4 ingredientų. Šis receptas puikiai tinka išnaudoti likusius raugintus agurkus. Tiesiog smulkiai supjaustykite raugintus agurkus, pusę svogūno, daug krapų, pridėkite majonezo ir juodųjų pipirų. Skanaus!
Reikalingi Įrankiai
- Pjaustymo lenta (Smulkiai pjaustyti ingredientams)
- Peilis (Smulkiai pjaustyti ingredientams)
- Dubuo (Mišrainei sumaišyti)
- Šaukštas (Maišymui)
Ingredientai
- 2 vnt Rauginti agurkai - Smulkiai supjaustyti
- 0.5 vnt Svogūnas - Smulkiai supjaustyti
- 2 šaukštai Majonezas
- Juodieji pipirai - Pagal skonį
- Daug Krapai - Smulkiai supjaustyti
Gaminimo eiga
- Smulkiai supjaustykite raugintus agurkus, svogūną ir krapus.
- Sujunkite visus ingredientus dubenyje, pridėkite majonezo ir pipirų.
- Gerai išmaišykite ir patiekite iš karto.
Pabaigai…
Šią mišrainę galima patiekti kaip garnyrą prie mėsos ar valgyti atskirai. Nenaudokite druskos, nes rauginti agurkai jau yra pakankamai sūrūs.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 10gBaltymai: 2gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 2gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 10mgNatris: 500mgKalis: 200mgSkaidulos: 2gCukrus: 3gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg