Riešutiniai sausainiai

Riešutiniai sausainiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Itin lengvai pagaminamas skanėstas, kuriam prireiks vos keleto ingredientų. Gaminimas užtrunka vos keletą minučių, tačiau teks išbandyti savo kantrybę, kol sausainiukai lėtai keps. Visgi jų skonis ir išvaizda verti laukimo.
Dar niekas neįvertino
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 10 porcijos

Ingredientai
  

  • 0,5 kg sūdytų žemės riešutų
  • 0,5 kg nesūdytų žemės riešutų
  • 350 g šokolado gabalėlių (galima maišyti pienišką, baltą ir juodą šokoladus, taip pat galima dėti ir daugiau)
  • 0,5 kg baltos migdolų žievelės
  • Riešutų sviestas (nėra būtina)

Gaminimo eiga
 

  • Į indą sudėti žemės riešutus, suberti šokolado gabalėlius, supjaustytą gabalėliais migdolų žievelę.
  • Indą palikti ant silpnos ugnies, uždengti dangčiu ir leisti riešutų masei troškintis.
  • Po kiek laiko viską išmaišyti, palikti dar pasitroškinti. Apie (1,5 -2 val.)
  • Paruoštą masę imti šaukštu, dėti ant skardos, padengtos kepimo popieriumi ir palikti šaldytuve, kad sustingtų.

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Desertai, Kalėdiniai patiekalai, Saldainiai, Sausainiai, Šventiniai patiekalai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai