Rūkyta dešrelė su raugintais kopūstais ir garstyčiomis

Rūkyta dešrelė su raugintais kopūstais ir garstyčiomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Paprastas ir skanus užkandis, kuris gali būti nelabai sveikas, tačiau patiks visiems mėgstantiems tradicinius skonius. Rūkyta dešrelė su raugintais kopūstais, garstyčiomis ir marinuotais kopūstais yra puikus pasirinkimas greitam užkandžiui ar lengvam pietų patiekalui.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 350 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Dešrelėms virti)
  • Peilis (Kopūstams pjaustyti)
  • Šaukštas (Patiekimo įrankis)

Ingredientai
  

Pagrindiniai ingredientai

  • 3 vnt Rūkytos dešrelės - Karštos rūkyklos dešrelės
  • 200 g Rauginti kopūstai - Papildyti marinuotais kopūstais
  • 50 g Garstyčios - Geriau aštrios
  • 30 g Majonezas

Gaminimo eiga
 

  • Puode užvirkite vandenį, įdėkite dešreles ir virkite apie 5-7 minutes, kol jos bus pilnai išvirusios.
  • Raugintus kopūstus sumaišykite su marinuotais kopūstais ir lengvai pagardinkite druska bei pipirais.
  • Dešreles patiekite kartu su kopūstų mišiniu, šalia pridėkite šaukštą garstyčių ir majonezo pagal skonį.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti pridėdami marinuotų burokėlių ar kitų mėgstamų daržovių prie šio patiekalo.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 350kcalAngliavandeniai: 10gBaltymai: 15gRiebalai: 30gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 15gCholesterolis: 60mgNatris: 1000mgKalis: 300mgSkaidulos: 5gCukrus: 3gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Garstyčios, Greiti patiekalai, Marinuoti kopūstai, Rauginti kopūstai, Rūkyta dešrelė
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai