Rūkytos lydekos mišrainė

Rūkytos lydekos mišrainė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šiandien pasilepinau puikiu patiekalu – rūkytos lydekos mišraine. Nors šiek tiek nuklydau nuo pasninko, rezultatas buvo verta kiekvieno kąsnio! Šį receptą išbandžiau su karšto rūkymo lydeka, kuri svėrė apie 400g. Patiekalas gavosi labai skanus, o paprasta gamyba užtikrina, kad net ir pradedantis kulinaras puikiai susitvarkys.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 350 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Peilis (Skirta lydekai ir kitiems ingredientams supjaustyti)
  • Pjaustymo lenta
  • Dubuo (Mišrainei maišyti)
  • Šaukštas (Mišrainei maišyti)

Ingredientai
  

  • 400 g Rūkytos lydekos - Karšto rūkymo
  • 1 vnt Svogūnas - Smulkiai supjaustytas
  • 100 g Konservuotų žirnelių - Nusausintų
  • 2 vnt Virti kiaušiniai - Supjaustyti kubeliais
  • pagal skonį Druska ir pipirai
  • 100 g Majonezas - Galima keisti su grietine ar jogurtu

Gaminimo eiga
 

  • Nukaulinkite lydeką ir supjaustykite ją mažais gabalėliais. Svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Dubenyje sumaišykite lydeką, svogūną, konservuotus žirnelius ir kubeliais supjaustytus virtus kiaušinius.
  • Paskaninkite druska, pipirais ir įmaišykite majonezą. Gerai išmaišykite.
  • Patiekite su šviežia duona arba agurkais. Skanaus!

Pabaigai…

Rūkyta lydeka suteikia mišrainei ypatingą skonį. Galite eksperimentuoti, pridėdami kitų prieskonių ar žolelių, tokių kaip krapai ar petražolės.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 350kcalAngliavandeniai: 10gBaltymai: 40gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 220mgNatris: 800mgKalis: 450mgSkaidulos: 2gCukrus: 3gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 8mg
Recepto raktažodžiai Greiti receptai, Lydeka, Mišrainė, Receptai su nuotraukomis, Rūkyta žuvis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating