Šaltalankių Sirupas

Šaltalankių Sirupas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis šaltalankių sirupas yra puikus būdas sustiprinti imunitetą, jis skanus ir aromatingas, puikiai tinka arbatoms, blynams ar desertams. Jis yra natūralus, pagamintas iš šaltalankių sulčių ir cukraus arba medaus.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Gėrimai
Virtuvė Lietuviška

Reikalingi Įrankiai

  • Didelis puodas (Šaltalankių sultims pakaitinti)
  • Stiklainiai (Gerai iškaitinti stiklainiai sirupui laikyti)
  • Samčiai (Sultims pilti į stiklainius)

Ingredientai
  

  • 1 l Šaltalankių sultys
  • 1 kg Cukrus arba medus - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Sultis pakaitinkite puode, bet neužvirkite.
  • Į sultis įmaišykite cukrų arba medų, kol jis visiškai ištirps.
  • Supilkite sirupą į gerai iškaitintus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Pabaigai…

Šį sirupą galite laikyti šaltoje ir tamsioje vietoje, kad ilgiau išlaikytumėte jo kokybę.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 250gBaltymai: 2gNatris: 5mgKalis: 150mgCukrus: 250gVitaminas A: 150IUVitaminas C: 200mg
Recepto raktažodžiai Imuniteto stiprinimas, Natūralūs gėrimai, Šaltalankių sirupas, Sirupas iš šaltalankių
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai