Šaltibarščiai be bulvių

Šaltibarščiai be bulvių

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ar yra tokių, kurie valgo šaltibarščius be bulvių? Aš ir mano šeimyna taip darome, netgi su specialiais pageidavimais: be kiaušinio trupinio ir labai šalti, laikyti šaldytuve mažiausiai 2 valandas. Šiandien kaifuoju nuo jų skonio!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 2 hours
Iš viso 2 hours 15 minutes
Patiekalas Sriubos
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Didelė dubenė (Sriubos maišymui)
  • Peilis (Daržovėms pjaustyti)
  • Pjaustymo lentelė
  • Šaldytuvas (Sriubos laikymui)

Ingredientai
  

Ingredientai

  • 700 ml Kefyras
  • 300 ml Vanduo - Šaltas
  • 3 vnt Marinuoti burokėliai - Pjaustyti kubeliais
  • 2 vnt Agurkai - Smulkiai pjaustyti
  • 4 vnt Svogūnų laiškai - Smulkiai pjaustyti
  • Keli šakelės Krapai - Smulkiai pjaustyti
  • Pagal skonį Druska
  • Pagal skonį Pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Dubenyje sumaišykite kefyrą ir šaltą vandenį.
  • Įmaišykite smulkintus burokėlius, agurkus, svogūnų laiškus ir krapus.
  • Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  • Sriubą laikykite šaldytuve mažiausiai 2 valandas, kad gerai atšaltų.
  • Patiekite labai šaltą.

Pabaigai…

Jei norite, galite patiekti su virtomis bulvėmis atskirai.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 20gBaltymai: 6gRiebalai: 5gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gCholesterolis: 10mgNatris: 500mgKalis: 200mgSkaidulos: 3gCukrus: 10gVitaminas A: 10IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Be bulvių, Šaltibarščiai, Tradicinė lietuviška sriuba
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating