Šaltibarščiai
Nuotrauka gali neatspindėti tikrojo patiekalo vaizdo, kviečiame išbandyti patiems.
Ingredientai
- kefyras: 500 g.
- burokėliai: 100 g. (virti)
- svogūnų laiškai: 100 g.
- krapai: 50 g
- kiaušiniai: 2 vnt (virti)
- agurkai: 2 vnt
- grietinė: 0.5 stiklinės (neprivaloma)
- druska: pagal skonį
- bulvės:
Gaminimo eiga
- Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite.
- Užbalinkite grietine ir patiekite. (neprivaloma)
- Pagal skonį galima įdėti rūgšties ir atskiesti virintu vandeniu.
- Šalia išsivirkite bulvių, galite jas apskrudinti. Priklausomai nuo jūsų skonio.
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra įgūdis, kuris tobulėja su praktika – nuolat eksperimentuokite ir mokykitės.