Šaltibarščiai

Šaltibarščiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotrauka gali neatspindėti tikrojo patiekalo vaizdo, kviečiame išbandyti patiems.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Lietuviški patiekalai, Sriubos
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kefyras: 500 g.
  • burokėliai: 100 g. (virti)
  • svogūnų laiškai: 100 g.
  • krapai: 50 g
  • kiaušiniai: 2 vnt (virti)
  • agurkai: 2 vnt
  • grietinė: 0.5 stiklinės (neprivaloma)
  • druska: pagal skonį
  • bulvės:

Gaminimo eiga
 

  • Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite.
  • Užbalinkite grietine ir patiekite. (neprivaloma)
  • Pagal skonį galima įdėti rūgšties ir atskiesti virintu vandeniu.
  • Šalia išsivirkite bulvių, galite jas apskrudinti. Priklausomai nuo jūsų skonio.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra įgūdis, kuris tobulėja su praktika – nuolat eksperimentuokite ir mokykitės.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Vasariški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating