Silkė su svogūnų ir morkų padažu

Silkė su svogūnų ir morkų padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šį kartą pas mus namie neatsibostanti klasika silkė su svogūnų ir morkų padangalu. Pasižiūrėjau šaldytuve jau prie pabaigos silkės galiojimas, tai reikia pagamint ir čia mano pats mylimiausias skonis su silke. Silkės filė, svogūnai, morkos (galima dėti ir paprikos plius grybų), plius norimi prieskoniai ir tomatų padažas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Padažui kepti)
  • Peilis (Silkei pjaustyti)
  • Lėkštė (Silkei išdėlioti)

Ingredientai
  

Pagrindiniai ingredientai

  • 400 g Silkės filė
  • 2 vnt Svogūnai - Smulkiai pjaustyti
  • 3 vnt Morkos - Tarkuotos
  • 200 ml Tomatų padažas
  • Prieskoniai - Druska, cukrus, juodieji pipirai, čili pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Silkę išdėliokite lėkštėje.
  • Keptuvėje pakepinkite svogūnus, vėliau sudėkite morkas, pridėkite druskos, cukraus, juodųjų pipirų ir čili pipirų. Kepkite, kol viskas pasigamins.
  • Pridėkite tomatų padažą ir gerai išmaišykite.
  • Atšaldytą padažą uždėkite ant silkės. Viskas paruošta!

Pabaigai…

Galite pridėti paprikos ir grybų pagal skonį. Padažas gali būti šildomas prieš patiekiant.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 20gBaltymai: 25gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 2gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 4gCholesterolis: 50mgNatris: 800mgKalis: 600mgSkaidulos: 5gCukrus: 10gVitaminas A: 1000IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Morkos, Receptai su nuotraukomis, Silkė, Svogūnai, Tomatų padažas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai