Šiltos salotos su karšto rūkymo nugarine ir graikiniais riešutais

Šiltos salotos su karšto rūkymo nugarine ir graikiniais riešutais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šios šiltos salotos yra idealus pasirinkimas, kai norite kažko sotaus ir skanaus. Salierų stiebai, svogūnai, karšto rūkymo nugarinė, šparaginės pupelės ir graikiniai riešutai – šis derinys suteikia ne tik puikų skonį, bet ir maistingą patiekalą. Viskas ruošiama keptuvėje, todėl skonis tampa ypatingai intensyvus.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Salotos
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Vidutinio dydžio, gerai įkaitinta)
  • Peilis (Daržovėms ir mėsai pjaustyti)
  • Pjaustymo lenta (Daržovėms ir mėsai pjaustyti)

Ingredientai
  

Pagrindiniai ingredientai

  • 200 g Karšto rūkymo nugarinė - Supjaustyta plonomis juostelėmis
  • 3 vnt Salierų stiebai - Supjaustyti smulkiai
  • 1 vnt Svogūnas - Supjaustytas smulkiai
  • 100 g Šparaginės pupelės - Supjaustytos, lengvai apvirtos
  • 50 g Graikiniai riešutai - Šiek tiek paskrudinti

Gaminimo eiga
 

  • Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus. Įdėti svogūną ir kepinti, kol taps permatomas.
  • Pridėti salierų stiebus ir šparagines pupeles. Toliau kepinti, kol daržovės taps minkštos.
  • Pridėti karšto rūkymo nugarinę ir graikinius riešutus. Trumpai apkepti, kol mėsos juostelės šiek tiek apskrus.
  • Patiekti iš karto, kol salotos dar šiltos.

Pabaigai…

Šis patiekalas puikiai tinka kaip sotus užkandis arba pagrindinis pietų patiekalas. Jei norite šiek tiek aštresnio skonio, pridėkite šiek tiek aštrios paprikos arba čili miltelių kepimo metu.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 10gBaltymai: 20gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 7gCholesterolis: 40mgNatris: 600mgKalis: 500mgSkaidulos: 4gCukrus: 3gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Greitos salotos, Patiekalai su riešutais, Rūkytas mėsos patiekalas, Šiltos salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai