Skanūs Faršo Papločiai

Skanūs Faršo Papločiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Gal ir nesveikas maistas, bet skanus! Nors, kaip maistas gali būti nesveikas? Reikia tik valgyti su saiku. Šie faršo papločiai yra puikus pasirinkimas greitam ir sočiam užkandžiui.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 12 vnt

Reikalingi Įrankiai

  • Dubuo (Tešlai maišyti)
  • Keptuvė (Giliai, su dangčiu)
  • Kočėlas (Tešlai kočioti)
  • Šaukštas (Faršui dėti)
  • Peilis (Svogūnams pjaustyti)

Ingredientai
  

Tešla

  • 1 vnt Kiaušinis
  • 1 a.š. Druska
  • 1 a.š. Cukrus
  • 50 ml Augalinis aliejus
  • 300 ml Šiltas kefyras
  • 500 g Miltai
  • 10 g Soda

Įdaras

  • 400 g Faršas
  • 1 vnt Svogūnas - Trupiai apkepintas
  • Krapai - Pagal skonį
  • Druska - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite kiaušinį, druską, cukrų, aliejų ir kefyrą dubenyje. Palaipsniui įmaišykite miltus ir sodą, kol gausite minkštą tešlą.
  • Paruoškite įdarą: sumaišykite faršą su smulkintu ir lengvai apkepintu svogūnu, krapais ir druska pagal skonį.
  • Tešlą padalinkite į 12 gabalėlių. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į mažą paplotėlį.
  • Į kiekvieno paplotėlio vidurį dėkite po šaukštą įdaro ir užspauskite kraštus, formuodami apvalius papločius.
  • Kepkite papločius keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos iš abiejų pusių.

Pabaigai…

Galima eksperimentuoti su įvairiais įdarais, pvz., pridėti morkų ar bulvių.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 45gBaltymai: 20gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 6gCholesterolis: 60mgNatris: 400mgKalis: 300mgSkaidulos: 3gCukrus: 2gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Faršo papločiai, Receptai su nuotraukomis, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai