Šparaginės pupelės tešloje

Šparaginės pupelės tešloje

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Greitai pagaminamas užkandis ir daug sveikesnis už bulvių traškučius variantas. Šviežia, pagaminta namuose ir itin skanu. Šparaginės pupelės tešloje labai puikiai tinka su česnakinių pomidorų padažu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 600 g šparaginių pupelių
  • 1 stiklinė miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 kiaušinis
  • Prieskoniai: cukrus, druska, vegeta, pipirai
  • Aliejus kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Nupjaustyti šparaginių pupelių galus. Išvirti pasūdytame vandenyje. Atvėsinti.
  • Į dubenį pasigaminti blynų tešlą: įmušti kiaušinį, supilti pieną, suberti miltus, prieskonius,viską išmaišyti, orientuotis į masės tirštumą (ji turi būti tirštesnė nei blynų).
  • Įkaitinti aliejų keptuvėje.
  • Šparagines pupeles apvolioti tešloje ir kepti aliejuje.
  • Puikiai tinka su česnakinių pomidorų padažu: į dubenį supilti pomidorų padažą ir suberti smulkiai pjaustytas česnako skilteles, išmaišyti.

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Greitai pagaminami, Sveiki patiekalai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai