Sūdyta šoninė su prieskoniais

Sūdyta šoninė su prieskoniais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šoninė yra vienas iš tų patiekalų, kuris gali būti ruoštas įvairiais būdais ir vis tiek būti skanus. Šis receptas pateikia paprastą ir greitą būdą paruošti sūdytą šoninę su žolelių ir prieskonių mišiniu, kuris suteikia ypatingą skonį. Receptas puikiai tinka žiemos vakarams, kai norisi kažko sotaus ir skanaus. Šoninė su prieskoniais puikiai dera su karštomis bulvėmis.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Peilis (Aštrus, šoninei pjaustyti)
  • Pjaustymo lentelė
  • Maistinė plėvelė (Šoninei vynioti)

Ingredientai
  

  • 500-600 g Šoninė - geriau, kad oda būtų svilinta
  • 1 v.š. Druska
  • Raudonos paprikos milteliai
  • Čili prieskoniai
  • Petražolės - smulkintos
  • Salierų lapai - smulkinti
  • Bazilikas - smulkintas
  • Česnakas - smulkintas
  • Žiupsnelis druskos - žalumynams sumaišyti

Gaminimo eiga
 

  • Šoninę pjaustyti rėkėmis, bet ne iki galo, 3 pjūviai iš vienos pusės, 3 iš kitos.
  • Į tarpus dėti paruoštus prieskonius, įtrinti druska ir įvynioti į maistinę plėvelę.
  • Laikyti šaltai arba šaldymo kameroje.
  • Valgyti su karštomis bulvėmis. Skanaus!

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su kitais prieskoniais pagal savo skonį. Taip pat galite naudoti įvairias žoleles, kad suteiktumėte šoninei kitokį skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 1gBaltymai: 35gRiebalai: 50gSotieji riebalai: 20gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 20gCholesterolis: 80mgNatris: 1500mgKalis: 200mgVitaminas A: 50IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Šoninė, Sūdyta mėsa
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai