Sumuštiniai su kilke ir svogūnais

Sumuštiniai su kilke ir svogūnais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šie sumuštiniai yra tikras lietuviškas užkandis, kurį prisimins kiekvienas, kas augo šioje šalyje. Juos paruošti užtrunka vos kelias minutes, bet tai nėra priežastis pamiršti šį paprastą, tačiau nepaprastai skanų patiekalą. Gaminant reikia truputį laiko ir meilės, kad kiekvienas kąsnis būtų malonumas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Iš viso 5 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 150 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Peilis (Svogūnams supjaustyti)
  • Lėkštė (Patiekimui)

Ingredientai
  

  • 4 riekelės Balta duona - Geriausia šviežia
  • 200 g Kilke - Filė
  • 1 vnt Raudonas svogūnas - Supjaustytas žiedais
  • Pagal skonį Juodieji pipirai - Šviežiai malti

Gaminimo eiga
 

  • Ant balto duonos riekelių uždėti po keletą kilkės filės gabalėlių.
  • Ant viršaus uždėti raudono svogūno žiedus.
  • Pabarstyti šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir patiekti.

Pabaigai…

Sumuštiniai geriausiai tinka patiekti šviežius, o svogūnus galima keisti marinuotais dėl intensyvesnio skonio.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 150kcalAngliavandeniai: 25gBaltymai: 10gRiebalai: 5gSotieji riebalai: 1gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 2gCholesterolis: 20mgNatris: 300mgKalis: 100mgSkaidulos: 2gCukrus: 3gVitaminas A: 50IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Greitas užkandis, Kilke, Sumuštiniai, Svogūnai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai