Sumuštinių kąsneliai su čederio sūriu ir pomidorais

Sumuštinių kąsneliai su čederio sūriu ir pomidorais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šie sumuštinių kąsneliai yra puikus pasirinkimas šventėms ar vakarėliams. Jie ne tik gražiai atrodo, bet ir yra labai skanūs. Pagaminti iš juodos duonos, čederio sūrio ir pomidorų, jie suteiks jūsų stalui spalvingumo ir skonio.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 16 vnt

Reikalingi Įrankiai

  • Peilis (Duonai ir sūriui pjaustyti)
  • Lenta (Pjaustymo)
  • Smeigtukai (Sumuštiniams tvirtinti)

Ingredientai
  

Sumuštiniai

  • 4 riekės Juoda forminė duona - Nupjaustytos plutelės
  • 4 riekės Balta sumuštinių duona - Nupjaustytos plutelės
  • 200 g Čederio sūris - Pjaustytas
  • 16 vnt Vyšniniai pomidorai - Perpjauti per pusę
  • 100 g Varškės užtepėlė - Sumuštiniams
  • 16 lapeliai Salotos - Maži lapeliai
  • 4 vnt Mini mocarela - Ketvirtukais pjaustyta

Gaminimo eiga
 

  • Nupjaustome juodos ir baltos duonos pluteles.
  • Tepame varškės užtepėlę ant juodos duonos riekės.
  • Ant viršaus dedame čederio sūrio riekelę, tada baltos duonos riekę.
  • Visus sluoksnius sulyginame ir supjaustome į keturias dalis.
  • Ant kiekvieno kąsnelio dedame salotos lapelį ir vyšninį pomidorą.
  • Pomidoriuką išpjauname ketvertukais, įdedame mini mocarelos gabaliuką.
  • Kiekvieną kąsnelį tvirtiname smeigtuku.

Pabaigai…

Galima keisti sūrį ir pridėti kitų priedų, pavyzdžiui, kumpio ar lašišos. Svarbu naudoti šviežius ingredientus, kad kąsneliai būtų skanūs ir patrauklūs.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 25gBaltymai: 7gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 4gCholesterolis: 20mgNatris: 200mgKalis: 150mgSkaidulos: 2gCukrus: 3gVitaminas A: 10IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Čederio sūris, Receptai su nuotraukomis, Sumuštiniai, Vyšniniai pomidorai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai