Sūrio ir Faršo Vyniotinis

Sūrio ir Faršo Vyniotinis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Sekmadienio pusryčiai pas mus šiandie laaaabai vėlyvi, bet labai skanūs ir sotūs, nepasididžiuosiu ir pavadinsiu poniškais. Sūrio su faršu vyniotinis, dariau didelę porciją kad būtų dviems rytams, kadangi jis skanus karštas ir šaltas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 8 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda (Padengta kepimo popieriumi)
  • Aliejus (Kepimo popieriui ištepti)
  • Kepimo popierius (Dviem sluoksniais, kad lengviau būtų sukti vyniotinį)
  • Maišymo dubenys (Tešlai ir faršui maišyti)
  • Šaukštas (Masės paskleidimui)

Ingredientai
  

Tešla

  • 400 g Tarkuotas sūris
  • 6 vnt Kiaušiniai
  • 300 g Majonezas

Įdaras

  • 500 g Faršas - Paruoštas kaip kotletams

Gaminimo eiga
 

  • Sūrio masę: 400 g tarkuoto sūrio sumaišyti su 6 kiaušiniais ir 300 g majonezo.
  • Kepimo popierių ištepti aliejumi, sūrio masę paskleisti per visą kepimo skardą ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 5 minutes, tada sumažinti kaitrą iki 150 ir dar 10 minučių pakepti. Išėmus leisti atvėsti.
  • Kol kepa sūris, 500 g faršo pasiruošti kaip kotletams ir juo ištepti sūrio padą.
  • Naudojant kepimo popierių, ant kurio kepė sūris, susukti vyniotinį. Sukasi lengvai.
  • Naują kepimo popierių tiesti į kepimo skardą, vyniotinį dėti žemyn siūle ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 30 minučių.

Pabaigai…

Šis patiekalas tinka tiek pietums, tiek vakarienei, skanus tiek karštas, tiek šaltas.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 15gBaltymai: 50gRiebalai: 60gSotieji riebalai: 20gPolinesotieji riebalai: 10gMononesotieji riebalai: 30gCholesterolis: 300mgNatris: 800mgKalis: 700mgSkaidulos: 2gCukrus: 5gVitaminas A: 600IUVitaminas C: 20mg
Recepto raktažodžiai Faršo vyniotinis, Receptai su nuotraukomis, Sūrio vyniotinis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai