Šviežios dešrelės su bulvėmis ir agurkais

Šviežios dešrelės su bulvėmis ir agurkais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Paprastas ir skanus patiekalas, kurio nereikia ilgai ruošti. Šviežios dešrelės, virtos bulvės ir traškūs agurkai sudaro šio patiekalo pagrindą, o skanavimui pridedamas česnakų padažas. Tai lengvai paruošiamas ir sotus maistas, puikiai tinkantis greitam pietų ar vakarienės stalui.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 450 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Bulvėms virti)
  • Keptuvė (Dešrelėms kepti arba virti)
  • Peilis (Agurkams pjaustyti)
  • Lėkštė (Patiekalui serviruoti)

Ingredientai
  

  • 2 vnt Šviežios dešrelės - Gali būti kiaulienos, jautienos ar vištienos
  • 2 vnt Bulvės - Vidutinio dydžio, nuluptos
  • 1 vnt Agurkas - Supjaustytas riekelėmis
  • 50 ml Česnakų padažas - Develey arba kitas mėgstamas
  • Druska ir pipirai - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Šviežias dešreles paruoškite pagal instrukcijas – jas galima virti arba kepti keptuvėje iki pilno iškepimo.
  • Bulves nuplaukite, nuskuskite ir išvirkite pasūdytame vandenyje, kol taps minkštos.
  • Agurką supjaustykite riekelėmis ir patiekite su dešrelėmis bei bulvėmis.
  • Patiekite viską lėkštėje kartu su česnakų padažu. Prieš valgant galima pagardinti druska ir pipirais pagal skonį.

Pabaigai…

Galite keisti dešrelių rūšį pagal savo skonį. Pridėkite šviežių ar marinuotų daržovių šalia patiekalo pagal pageidavimą.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 450kcalAngliavandeniai: 50gBaltymai: 15gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 50mgNatris: 700mgKalis: 400mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Agurkai, bulvės, Česnakų padažas, Šviežios dešrelės
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai