Tiršta pomidorų sriuba

Tiršta pomidorų sriuba

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Siūlome paragauti tirštos pomidorų sriubos. Ši sriuba puikiai tiks tiek pietaujant, kaip pirmasis patiekalas, tiek vakarienei.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 litras pomidorų sulčių
  • 2-3 bulvės
  • Pora morkų
  • 200 g. konservuotų pupelių
  • 100 g šaldytų brokolių
  • 100 g. baltagūžių kopūstų
  • 200 g. žaliųjų žirnelių
  • Keli svogūnų laiškai
  • Druska, pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Į puodą supilame pomidorų sultis ir dapilame 0,5 litro vandens, užviriname
  • Nuluptas bulves ir morkas supjaustome kubeliais
  • Susmulkiname česnaką ir svogūnų laiškus
  • Viską dedame į puodą ir verdame apie 20 min.
  • Smulkiai supjaustome brokolius ir baltagūžius kopūstus
  • Dedame į puodą pupeles, žirnelius, brokolius, kopūstus ir dar paverdame apie 10 min.
  • Įdedame druskos, pipirų pagal skonį

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Daržovės, Sriubos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai