Tiršta pomidorų sriuba
Siūlome paragauti tirštos pomidorų sriubos. Ši sriuba puikiai tiks tiek pietaujant, kaip pirmasis patiekalas, tiek vakarienei.
Ingredientai
- 1 litras pomidorų sulčių
- 2-3 bulvės
- Pora morkų
- 200 g. konservuotų pupelių
- 100 g šaldytų brokolių
- 100 g. baltagūžių kopūstų
- 200 g. žaliųjų žirnelių
- Keli svogūnų laiškai
- Druska, pipirai pagal skonį
Gaminimo eiga
- Į puodą supilame pomidorų sultis ir dapilame 0,5 litro vandens, užviriname
- Nuluptas bulves ir morkas supjaustome kubeliais
- Susmulkiname česnaką ir svogūnų laiškus
- Viską dedame į puodą ir verdame apie 20 min.
- Smulkiai supjaustome brokolius ir baltagūžius kopūstus
- Dedame į puodą pupeles, žirnelius, brokolius, kopūstus ir dar paverdame apie 10 min.
- Įdedame druskos, pipirų pagal skonį
Pabaigai…
Skanaus!