Traškios cukinijų lazdelės su parmezanu

Traškios cukinijų lazdelės su parmezanu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Aš mėgstu užkandžiauti, o jei užkandis traškus, sustoti tiesiog neįmanoma! Šis juokingai paprastas receptas – tai cukinijų lazdelės su parmezanu. Traški išorė ir minkštutis vidus – tiesiog tobulas derinys! Receptas yra lengvas ir greitas, tinka bet kokiai progai. Pamėginkite ir džiaukitės rezultatais.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 200 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Orkaitė (Įkaitinta iki 210°C)
  • Kepimo popierius (Paruošimui)
  • Kepimo skarda (Cukinijoms išdėlioti)
  • Tarkavimo įrankis (Parmezanui sutarkuoti)

Ingredientai
  

  • 2 vnt Cukinijos - Supjaustytos lazdelėmis
  • 100 g Parmezano sūris - Sutarkuotas
  • Pagal skonį Druska
  • Pagal skonį Juodieji pipirai
  • 1/2 a.š. Česnakų milteliai

Gaminimo eiga
 

  • Cukinijas supjaustyti lazdelėmis ir dėti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.
  • Pabarstykite cukinijas druska, pipirais ir česnakų milteliais, o ant viršaus užtarkuokite parmezaną. Kuo daugiau sūrio, tuo geriau!
  • Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 210°C, kol parmezanas gražiai paruduos (apie 15–20 minučių).

Pabaigai…

Šį receptą galima pritaikyti ir kitiems sūriams, jei norite išbandyti kažką naujo. Taip pat puikiai tinka su įvairiais padažais!

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 200kcalAngliavandeniai: 8gBaltymai: 10gRiebalai: 14gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 30mgNatris: 400mgKalis: 350mgSkaidulos: 2gCukrus: 4gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Cukinija, Parmezanas, Receptai su nuotraukomis, Traškios lazdeles, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai