Traškūs moliūgų blynai

Traškūs moliūgų blynai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Atėjus rudens gėrybių metui pasigaminkite kažką iš šviežių daržovių, kažką sveiko, pagaminto namuose ir skanaus. Derliaus didybė – moliūgas dažniau pasirodys ant Jūsų stalo jei išbandysite šiuos traškius ir labai skanius moliūgo blynus.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 15 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 400 g moliūgo
  • 150 g bulvių
  • 50 g morkų
  • 2 kiaušiniai
  • 1 svogūnas
  • 4 šaukštai miltų
  • Prieskoniai: petražolės, druska, pipirai
  • Aliejus kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Sutarkuoti moliūgo minkštimą, nuluptas bulves ir morkas, susmulkinti svogūną, įmušti kiaušinius, suberti prieskonius ir miltus, viską gerai išmaišyti.
  • Kepti įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Blynai, Daržovių patiekalai, Greitai pagaminami, Rudens patiekalai, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai