Trupininis pyragas su varške ir juodųjų serbentų uogiene

Trupininis pyragas su varške ir juodųjų serbentų uogiene

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis trupininis pyragas yra puikus pasirinkimas visiems, mėgstantiems derinti saldų varškės skonį su šiek tiek rūgštoka juodųjų serbentų uogiene. Receptas yra paprastas, bet rezultatas nustebins visus. Pyragas idealiai tinka tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 55 minutes
Iš viso 1 hour 10 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 8 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda (20×30 cm, išklota kepimo popieriumi)
  • Šaldymo kamera
  • Dubuo tešlai
  • Dubuo įdarui
  • Šluotelė
  • Tarkavimo įrankis

Ingredientai
  

Tešla

  • 300 g Margarinai tirpinti
  • 1 vnt Kiaušinis
  • 1 st Cukrus
  • Žiupsnelis Druska
  • 1 a.š. Kepimo milteliai
  • 3-4 st Miltai (200 ml stiklinės)

Įdaras

  • 280 g Juodųjų serbentų uogienė
  • 550 g Varškė (9%)
  • 2 vnt Kiaušiniai
  • 0.5 st Cukrus

Gaminimo eiga
 

  • Tešlą išminkome ir 1/3 dedame į šaldymo kamerą.
  • Didesnę dalį tešlos dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir paskirstome tolygiai.
  • Tepame uogienę ant tešlos pagrindo.
  • Dedame varškę ir užtarkuojame 1/3 iš šaldymo kameros tešlą.
  • Kepame 180°C temperatūroje 45-55 minutes.
  • Leidžiame pyragui atvėsti ir patiekiame. Skanaus!

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 250gBaltymai: 35gRiebalai: 80gSotieji riebalai: 25gPolinesotieji riebalai: 15gMononesotieji riebalai: 40gCholesterolis: 300mgNatris: 500mgKalis: 400mgSkaidulos: 5gCukrus: 120gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Juodųjų serbentų uogienė, Paprasti receptai, Receptai su nuotraukomis, Trupininis pyragas, varškė
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai