Užtepelė su menkės kepenėlėmis

Užtepelė su menkės kepenėlėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ši užtepelė yra puikus pasirinkimas, jei norite kažko skanaus ir greito. Menkės kepenėlės kartu su virtais kiaušiniais, sūriu ir šviežiomis žolelėmis suteikia ypatingą skonį, kurį puikiai papildo skrudinta duonelė.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 250 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Šakutė (Menkių kepenėlėms sutrinti)
  • Dubuo (Ingredientams sumaišyti)
  • Duonos skrudintuvas (Duonai skrudinti)
  • Peilis (Duonai supjaustyti)

Ingredientai
  

  • 120 g Menkės kepenėlės - Konservuotos, su aliejumi
  • 1 vnt Virtas kiaušinis - Sutarkuotas
  • 3 v.š. Tarkuotas sūris
  • Kiekis pagal skonį Smulkinti krapai
  • Kiekis pagal skonį Smulkinti svogūnų laiškai
  • Pagal skonį Druska ir pipirai
  • Kiekis pagal poreikį Skrudinta duona

Gaminimo eiga
 

  • Sutrinti menkių kepenėles su aliejumi, esančiu skardinėje, šakute.
  • Sumaišyti su sutarkuotu kiaušiniu, tarkuotu sūriu, krapais ir svogūnų laiškais. Pagardinti druska ir pipirais.
  • Užtepti ant skrudintos duonos.

Pabaigai…

Šią užtepelę galima patiekti ne tik ant duonos, bet ir ant krekerių arba daržovių lazdelių.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 250kcalAngliavandeniai: 10gBaltymai: 15gRiebalai: 18gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 150mgNatris: 300mgKalis: 200mgSkaidulos: 1gCukrus: 2gVitaminas A: 150IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Menkės kepenėlės, Skani duona, Užtepėlė
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai