
Varškėčiai su Sūrio Padažu
Būna ir kitokių alkio piliulių. Šis atradimas pats geriausias. Kai galvoji, kad gaminai pačius skaniausius, o pasirodo yra dar skanesnių! Varškėčiai su sūrio padažu yra nuostabus pasirinkimas tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
Reikalingi Įrankiai
- Maišymo dubuo (Didelis, ingredientams sumaišyti)
- Plakimo šluotelė (Kiaušiniams ir cukrui išplakti)
- Kepimo puodas (Varškėčiams virti)
- Šaukštas (Varškėčiams formuoti)
- Mentelė (Varškėčiams išimti)
Ingredientai
- 400 g Varškė
- 40 g Minkštas sviestas
- Cukrus - Pagal skonį
- Vanilinis cukrus
- 180 g Miltai
- 2 vnt Dideli kiaušiniai
Gaminimo eiga
- Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
- Varškę gerai išmaišyti su minkštu sviestu.
- Supilti į varškę kiaušinius, viską gerai išmaišyti.
- Palaipsniui berti miltus ir minkyti, bet nepersistengti.
- Užminkytą masę pridengti ir palikti pusvalandžiui ilsėtis.
- Formuoti varškėčius pagal norimą formą.
- Kai varškėčiai pakyla, virti iki 5 minučių.
Pabaigai…
Varškėčiai puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek vakarienei. Patiekite su grietine ar mėgstamu uogų padažu.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 50gBaltymai: 20gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 2gCholesterolis: 150mgNatris: 200mgKalis: 300mgSkaidulos: 2gCukrus: 15gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 5mg