Varškėčiai su Sūrio Padažu

Varškėčiai su Sūrio Padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Būna ir kitokių alkio piliulių. Šis atradimas pats geriausias. Kai galvoji, kad gaminai pačius skaniausius, o pasirodo yra dar skanesnių! Varškėčiai su sūrio padažu yra nuostabus pasirinkimas tiek pusryčiams, tiek vakarienei.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Maišymo dubuo (Didelis, ingredientams sumaišyti)
  • Plakimo šluotelė (Kiaušiniams ir cukrui išplakti)
  • Kepimo puodas (Varškėčiams virti)
  • Šaukštas (Varškėčiams formuoti)
  • Mentelė (Varškėčiams išimti)

Ingredientai
  

  • 400 g Varškė
  • 40 g Minkštas sviestas
  • Cukrus - Pagal skonį
  • Vanilinis cukrus
  • 180 g Miltai
  • 2 vnt Dideli kiaušiniai

Gaminimo eiga
 

  • Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
  • Varškę gerai išmaišyti su minkštu sviestu.
  • Supilti į varškę kiaušinius, viską gerai išmaišyti.
  • Palaipsniui berti miltus ir minkyti, bet nepersistengti.
  • Užminkytą masę pridengti ir palikti pusvalandžiui ilsėtis.
  • Formuoti varškėčius pagal norimą formą.
  • Kai varškėčiai pakyla, virti iki 5 minučių.

Pabaigai…

Varškėčiai puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek vakarienei. Patiekite su grietine ar mėgstamu uogų padažu.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 50gBaltymai: 20gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 2gCholesterolis: 150mgNatris: 200mgKalis: 300mgSkaidulos: 2gCukrus: 15gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Lietuviški receptai, Sūrio padažas, Varškėčiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai