Varškės pyragėliai su faršu

Varškės pyragėliai su faršu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šie pyragėliai su varškės tešla ir faršu yra minkšti, purūs ir itin skanūs. Receptas leidžia sukurti gardžius pyragėlius, kurie puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 6 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda
  • Kepimo popierius (Kepimo skardai iškloti)
  • Šaukštas
  • Šakutė (Tešlai suspausti)
  • Dubuo (Tešlai maišyti)
  • Keptuvė (Faršui pakepti)

Ingredientai
  

Tešla

  • 2 pakeliai Varškė
  • 2 vnt Kiaušiniai
  • Pagal skonį Druska
  • Pagal poreikį Miltai - Tiek, kad tešla neliptų
  • 2 šaukštai Grietinė

Įdaras

  • 300 g Faršas
  • Pagal skonį Prieskoniai
  • 1 vnt Svogūnas - Smulkiai pjaustytas
  • Pagal poreikį Petražolės - Smulkiai pjaustytos
  • Pagal poreikį Sultinys arba vanduo - Galima įpilti į faršą

Gaminimo eiga
 

  • Tešlai: varškę sumaišyti su kiaušiniais, druska, grietine ir miltais, kol gausis nelipni tešla.
  • Įdarui: faršą sumaišyti su prieskoniais, svogūnu, petražolėmis ir, jei reikia, įpilti sultinio arba vandens.
  • Tešlą iškočioti ir supjaustyti į apskritimus. Įdėti faršą ant vienos pusės tešlos apskritimo, užlenkti ir suspausti kraštus šakute.
  • Pyragėlius kepti aliejuje, kol apskrus iš abiejų pusių.
  • Patiekti su mėgstamu padažu arba grietine.

Pabaigai…

Šie pyragėliai yra itin skanūs, kai patiekiami šilti su grietine arba padažu. Galite eksperimentuoti su įvairiais įdarais, pvz., pridėti grybų ar daržovių.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 40gBaltymai: 20gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 6gCholesterolis: 100mgNatris: 300mgKalis: 200mgSkaidulos: 3gCukrus: 2gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Faršas, Pyragėliai, Varškės tešla
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai