Varškės spurgos su cukraus pudra

Varškės spurgos su cukraus pudra

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kai norisi saldžiau, šios varškės spurgos yra tobulas pasirinkimas. Paprasta ir greita paruošti, jos puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek desertui po pietų. Užtenka sumaišyti visus ingredientus, suformuoti kamuoliukus ir iškepti aliejuje. Pabarstykite cukraus pudra ir mėgaukitės skaniu rezultatu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Dubuo (Tešlai sumaišyti)
  • Šaukštas (Tešlai formuoti)
  • Puodas (Aliejui kaitinti)
  • Popieriniai rankšluosčiai (Aliejui nusausinti)

Ingredientai
  

  • 600 g Varškė
  • 4 vnt Kiaušiniai
  • 7 šaukštai Cukrus
  • 2 šaukšteliai Kepimo milteliai
  • 2 šaukšteliai Vanilinis cukrus
  • 10 šaukštai Miltai
  • Aliejus - Kepti spurgoms
  • Cukraus pudra - Pabarstyti spurgoms

Gaminimo eiga
 

  • Varškę sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi, kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir miltais. Viską gerai išminkykite.
  • Rankas sudrėkinkite, suformuokite mažus kamuoliukus iš tešlos.
  • Puode įkaitinkite aliejų ant mažos ugnies. Įdėkite tešlos kamuoliukus ir kepkite, kol gražiai paruduos.
  • Iškeptas spurgas išimkite iš aliejaus ir padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų perteklinį aliejų.
  • Prieš patiekdami, pabarstykite spurgas cukraus pudra.

Pabaigai…

Spurgas geriausia valgyti dar šiltas, bet ir atvėsusios jos išlieka skanios. Galite pridėti šokolado drožlių ar cinamono į tešlą, jei norite papildomo skonio.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 250gBaltymai: 30gRiebalai: 80gSotieji riebalai: 20gPolinesotieji riebalai: 10gMononesotieji riebalai: 40gCholesterolis: 250mgNatris: 500mgKalis: 300mgSkaidulos: 5gCukrus: 100gVitaminas A: 400IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Desertai su varške, Receptai su nuotraukomis, Spurgos su cukraus pudra, Varškės spurgos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating