Vegetariškas pyragas

Vegetariškas pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Tai sveikas patiekalas iš augalinės kilmės produktų, jis puikiai tiks ne tik sotiems vegetarų ar veganų pietums, tačiau tiks ir visavalgiams 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 šaukštas aliejaus
  • 2 šaukštai česnako
  • 1 svogūnas
  • 2 morkos
  • 400 g pievagrybių
  • 200 g kukurūzų
  • Prieskoniai: saujelė petražolių, čiobreliai, šalavijas, druska, pipirai
  • 1 šaukštas pomidorų padažo
  • 2 puodeliai daržovių sultinio
  • 4 bulvės
  • Sojos/riešutų pienas (reikalingi bulvių košei pagaminti)

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinti troškinimui skirtą dubenį, įpilti aliejaus, ištroškinti česnaką, svogūną, supjaustytas morkas, smulkintus pievagrybius, suberti kukurūzus, pagardinti prieskoniais ir žolelėmis, įdėti pomidorų padažo, supilti daržovių sultinį.
  • Nukelti puodą, paimti ir įkaitinti kitą, į jį suberti pjaustytas bulves, jas išvirti, išvirtas sutrinti.
  • Įpilti šiek tiek sojos/riešutų pieno bulvių košei gauti (galima naudoti ir paprastą pieną, arba košę pagaminti kitaip)
  • Bulvių košę pagardinti druska ir pipirais.
  • Į kepimo indą supilti troškinį, ant jo sudėti bulvių košę ją pertepti, uždengti lygiu sluoksniu.
  • Kepti 220 laipsnių orkaitėje apie 20-25 min.

Pabaigai…

Skanaus!
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai