Vištienos kulšelės su bulvių koše ir burokėliais

Vištienos kulšelės su bulvių koše ir burokėliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šiandien buvo išbandytas naujas virtuvės kombaino priedėlis bulvių košei gaminti. Vištienos kulšelės buvo marinuotos vakar, o burokėliai – išvirti parduotuvėje. Patiekalas gavosi netikėtas ir labai skanus, puikiai tinkantis paprastai vakarienei.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Virtuvės kombainas (Su bulvių košės gaminimo priedėliu)
  • Puodas (Bulvėms virti)
  • Keptuvė (Vištienos kulšelėms kepti)
  • Tarka (Burokėliams sutarkuoti)

Ingredientai
  

  • 4 vnt Vištienos kulšelės be kaulo - Marinuotos iš anksto
  • 800 g Bulvės - Nuluptos ir paruoštos košei
  • 200 ml Pienas
  • 50 g Sviestas
  • 300 g Virti burokėliai - Sutarkuoti
  • Pagal skonį Druska
  • Pagal skonį Pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Marinuotas vištienos kulšeles apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos.
  • Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nusausinkite ir perdirbkite į košę naudodami virtuvės kombainą su specialiu priedėliu. Pridėkite pieną ir sviestą, viską gerai sumaišykite.
  • Burokėlius sutarkuokite ir patiekite šalia vištienos kulšelių ir bulvių košės.

Pabaigai…

Burokėlius galite marinuoti pagal savo skonį, pridėti truputį acto ar cukraus.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 50gBaltymai: 25gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 100mgNatris: 700mgKalis: 800mgSkaidulos: 6gCukrus: 4gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Bulvių košė, Burokėliai, Vakarienės receptai, Vištienos kulšelės
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai