Vištienos paštetas su graikiškais riešutais

Vištienos paštetas su graikiškais riešutais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Šis vištienos paštetas su graikiškais riešutais yra puikus užkandis, kuris tinka tiek šventiniam stalui, tiek kasdieniam skanavimui. Tai puikus būdas panaudoti vištienos ketvirčius, derinant juos su traškiais riešutais ir kvapniais prieskoniais.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 1 hour
Iš viso 1 hour 30 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 8 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Didelis, vištienos virimui)
  • Keptuvė (Svogūnams kepti)
  • Blenderis (Masės sumaišymui)
  • Forma (Maistine plėvele išklota forma)

Ingredientai
  

Pagrindiniai ingredientai

  • 2 vnt Vištienos ketvirčiai
  • 200 g Lašiniai
  • 4 vnt Vidutinio dydžio morkos
  • 2 vnt Svogūnai
  • 4 vnt Virti kiaušiniai
  • 100 g Sumalti graikiški riešutai
  • 1 a.š. Česnako granulės
  • 1 d.š. Želatina
  • Druska, pipirai - Pagal skonį

Papildomi ingredientai

  • 120 ml Sultinys

Gaminimo eiga
 

  • Ketvirčius išverdame su lašiniais, morkas, kiaušinius verdame atskirai, svogūnai kepami.
  • Mėsą nuvalome nuo kaulų, pridedame lašinius, morkas, nuluptus kiaušinius, įberiame riešutus bei česnaką, įpilame 120 ml sultinio ir blenderiuojame iki vientisos masės.
  • Želatiną ištirpiname 150 ml sultinyje, pilame į masę ir viską išmaišome, pilame į pasirinkta, maistine plėvele išklota formą.
  • Laikome šaltai per naktį. Skanaus!

Pabaigai…

Galite pridėti savo mėgstamus prieskonius ar žoleles, kad paštetas būtų dar aromatingesnis.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 10gBaltymai: 15gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 8gCholesterolis: 150mgNatris: 300mgKalis: 400mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Graikiški riešutai, Receptai su nuotraukomis, Užkandžiai, Vištienos paštetas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai