Vytintas kumpukas su desertu

Vytintas kumpukas su desertu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas yra apie skanų vytintą kumpuką ir desertą, kuris puikiai tiks po sočios mėsos. Receptas sukuria unikalų skonio derinį, kurį galite išbandyti savo virtuvėje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Iš viso 4 minutes
Patiekalas Desertai, Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Šaldytuvas
  • Dubenėlis
  • Peilis
  • Pjaustymo lenta

Ingredientai
  

Vytintas kumpukas

  • 1 kg Mėsytė
  • 1.5 v.š. Druska
  • Cukrus
  • Česnakas - Džiovintas česnako milteliai
  • Pipirai - Malti
  • Rūkyta paprika

Desertas

  • Tešlos juostelės - Pjaustytos
  • Cukraus pudra - Pabarstytas
  • Klevų sirupas - Užpilta
  • Šilauogės

Gaminimo eiga
 

  • Mėsytę pirmiausiai įtrinkite cukrumi ir palikite porai valandų.
  • Įberkite druską su prieskoniais, daug česnako. Laikykite kambario temperatūroje porą valandų ir į šaldytuvą 3 dienoms, vis pavartant.
  • Išimkite, nusausinkite. Įtrinkite rūkyta paprika ir česnako milteliais ir į šaldytuvą 4 dienoms pavytinti.
  • Tešlos juosteles pabarstykite cukraus pudra ir užpilkite klevų sirupu.
  • Patiekite su šviežiomis šilauogėmis.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su įvairiais prieskoniais, kad pritaikytumėte receptą pagal savo skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 15gBaltymai: 20gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 2gCholesterolis: 30mgNatris: 500mgKalis: 200mgSkaidulos: 1gCukrus: 10gVitaminas A: 10IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Desertas su cukraus pudra, Klevų sirupas, Rūkyta mėsa, Šilauogės, Vytintas kumpis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai