Vytintos ančių krūtinėlės

Vytintos ančių krūtinėlės

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Šis receptas suteikia puikų būdą paruošti ančių krūtinėles, kurios yra išlaikomos ir vytintos naudojant paprastą ingredientų mišinį. Receptas tinka bet kokiam alkoholio tipui ir užtikrina, kad mėsa būtų skani ir ilgai išsilaikytų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 2 hours
Gamyba 7 days
Iš viso 7 days 2 hours
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 6 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Šaldytuvas (4-5 dienoms mėsai laikyti)
  • Kabykla (Mėsai vytinti)
  • Ventiliatorius (Buitinis ventiliatorius, mėsos vytinimui)
  • Vakuuminis pakavimas (Ilgesniam mėsos laikymui)

Ingredientai
  

  • 6 vnt Ančių krūtinėlės - 12 dalių
  • 100 ml Džinas - Tinka visas alkoholis
  • 120 g Druska
  • 1 v.š. Cukrus
  • 1 a.š. Maltų juodų pipirų
  • 1 a.š. Maltų kalendrų
  • 1 a.š. Česnako granulių

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite visus ingredientus ir užpilkite ant ančių krūtinėlių. Statykite į šaldytuvą 4-5 paroms, kiekvieną dieną pavartydami mėsą.
  • Po 4-5 dienų nuplaukite mėsą, nusausinkite, įtrinkite kalendra ir juodais pipirais. Kabinkite vytintis.
  • Vytinkite 7 dienas, naudodami buitinį ventiliatorių. Po to sudėkite į vakuumines pakuotes ir laikykite šaldytuve.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 2gBaltymai: 25gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 70mgNatris: 800mgKalis: 300mgCukrus: 1gVitaminas A: 50IU
Recepto raktažodžiai Antiena, Receptai su nuotraukomis, Vytinta mėsa
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai