
Vytintos ančių krūtinėlės
Šis receptas suteikia puikų būdą paruošti ančių krūtinėles, kurios yra išlaikomos ir vytintos naudojant paprastą ingredientų mišinį. Receptas tinka bet kokiam alkoholio tipui ir užtikrina, kad mėsa būtų skani ir ilgai išsilaikytų.
Reikalingi Įrankiai
- Šaldytuvas (4-5 dienoms mėsai laikyti)
- Kabykla (Mėsai vytinti)
- Ventiliatorius (Buitinis ventiliatorius, mėsos vytinimui)
- Vakuuminis pakavimas (Ilgesniam mėsos laikymui)
Ingredientai
- 6 vnt Ančių krūtinėlės - 12 dalių
- 100 ml Džinas - Tinka visas alkoholis
- 120 g Druska
- 1 v.š. Cukrus
- 1 a.š. Maltų juodų pipirų
- 1 a.š. Maltų kalendrų
- 1 a.š. Česnako granulių
Gaminimo eiga
- Sumaišykite visus ingredientus ir užpilkite ant ančių krūtinėlių. Statykite į šaldytuvą 4-5 paroms, kiekvieną dieną pavartydami mėsą.
- Po 4-5 dienų nuplaukite mėsą, nusausinkite, įtrinkite kalendra ir juodais pipirais. Kabinkite vytintis.
- Vytinkite 7 dienas, naudodami buitinį ventiliatorių. Po to sudėkite į vakuumines pakuotes ir laikykite šaldytuve.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 2gBaltymai: 25gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 70mgNatris: 800mgKalis: 300mgCukrus: 1gVitaminas A: 50IU