Žolelių arbata su medumi peršalimo simptomams malšinti

Žolelių arbata su medumi peršalimo simptomams malšinti

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas sukurtas, kai mano dukra susirgo peršalimu ir jokie vaistai nepadėjo. Pradėjome naudoti šią paprastą žolelių arbatą su medumi. Ši arbata su čiobreliais ir liepžiedžiais yra puikus natūralus būdas malšinti gerklės skausmą ir kosulį. Arbata gaminama lengvai, o medus suteikia jai papildomą švelnumą ir natūralų saldumą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Gėrimai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 puodeliai

Reikalingi Įrankiai

  • Arbatos indas (Su filtru žolelėms)
  • Arbatinukas (Karštam vandeniui)
  • Puodeliai

Ingredientai
  

Arbata

  • 2 vnt Čiobrelių šakos - Šviežios arba džiovintos
  • 1 valgomasis šaukštas Liepžiedžiai - Džiovinti
  • 1 valgomasis šaukštas Medus - Natūralus, pagal skonį
  • 4 puodeliai Karštas vanduo

Gaminimo eiga
 

  • Užpilkite čiobrelius ir liepžiedžius karštu vandeniu. Palikite uždengtus 5 minutes, kad išsiskirtų veikliosios medžiagos.
  • Įpilkite medaus į paruoštą arbatą ir gerai išmaišykite. Vartokite šiltą.

Pabaigai…

Galite pridėti citrinos sulčių pagal skonį. Šią arbatą geriausia gerti prieš miegą, kad sumažėtų kosulys ir pagerėtų miegas.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 15gNatris: 10mgKalis: 20mgCukrus: 15gVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Kosulys, Medus, Peršalimas, Žolelių arbata
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai