Žuvies pirštelių vakarienė su marinuotų burokėlių salotomis

Žuvies pirštelių vakarienė su marinuotų burokėlių salotomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Vakarienei paprastai, bet skaniai. Šis patiekalas yra mano ilgesys žuvies piršteliams, todėl šį vakarą nusprendžiau pasimėgauti šiuo paprastu ir greitu receptu. Salotos – tai marinuoti burokėliai su agurkais ir majonezu, kurie puikiai dera su traškiais žuvies piršteliais ir keptomis bulvytėmis. Pigiai ir sočiai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Vakarienė
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 1 porcija

Reikalingi Įrankiai

  • Orkaitė (Žuvies piršteliams kepti)
  • Kepimo skarda (Su kepimo popieriumi)
  • Puodas (Bulvytėms virti arba kepti)
  • Indas salotoms

Ingredientai
  

Žuvies piršteliai

  • 5 vnt Šaldyti žuvies piršteliai - Gali būti ir šviežiai pagaminti

Bulvytės fri

  • 200 g Bulvės - Supjaustytos ir paruoštos kepimui

Salotos

  • 100 g Marinuoti burokėliai - Supjaustyti kubeliais
  • 50 g Marinuoti agurkai - Smulkiai supjaustyti
  • 2 v. š. Majonezas - Salotoms

Patiekalas

  • pagal skonį Ketchupas ir majonezas - Papuošimui

Gaminimo eiga
 

  • Orkaitę įkaitinkite iki 200°C. Išdėliokite žuvies pirštelius ant kepimo skardos su kepimo popieriumi ir kepkite apie 15-20 minučių arba iki traškios auksinės spalvos.
  • Bulvytes fri išvirkite arba iškepkite pagal instrukcijas ant pakuotės. Kai kurios iš jų yra paruoštos kepti tiesiai iš šaldytuvo, kitas reikės išvirti ir tik tada kepti.
  • Sumaišykite marinuotus burokėlius ir agurkus su majonezu. Patiekite šaltas, šalia žuvies pirštelių ir bulvyčių fri.
  • Patiekite žuvies pirštelius kartu su burokėlių salotomis ir bulvytėmis fri. Ant bulvyčių užpilkite šiek tiek ketchupo ir majonezo pagal skonį.

Pabaigai…

Galite pridėti daugiau daržovių į salotas arba pakeisti majonezą lengvesne alternatyva, jei norite sveikesnės versijos.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 80gBaltymai: 20gRiebalai: 30gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 15gCholesterolis: 50mgNatris: 900mgKalis: 700mgSkaidulos: 5gCukrus: 10gVitaminas A: 1000IUVitaminas C: 20mg
Recepto raktažodžiai Bulvytės fri, Burokėlių salotos, Greitas maistas, Marinuoti agurkai, Žuvies piršteliai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai