Kebabas kitaip
Informacija apie receptą pateikta žemiau.
Ingredientai
- 0.5 kg kiaulienos faršo
- 1 didelis svogūnas
- 200 g skrudintų bulvių
- 2 šaukštai majonezo
- 2 šaukštai kečiupo
- druskos
- prieskonių
- 1 agurko
- 2 pomidorų
- kopūsto
Gaminimo eiga
- Susmulkiname svogūną ir jį pakepiname keptuvėje.
- Kepiname faršą ir su medine mentele paskirstome, kad nesuliptų.
- Tada jau apkeptą faršą sumaišome su svogūnais.
- Uždedame ant paskrudintų bulvyčių.
- Padažą gaminame iš kečupo ir majonezo. Taip pat galime įpilti ir šiektiek vandens, jog padažas būtų skystesnis.
- Dar galime įdėti ir čili pipiro.
- Gausiai užpilame padažu bulvytes su mėsa.
- Susipjaustome agurką, pomidorus, susitarkuojame kopūsta ir dedame juos į lėkštę. Skanaus !
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra puiki proga pažinti ir švęsti skirtingas kultūras.