Kebabas kitaip

Kebabas kitaip

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Informacija apie receptą pateikta žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Lietuviški patiekalai, Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 0.5 kg kiaulienos faršo
  • 1 didelis svogūnas
  • 200 g skrudintų bulvių
  • 2 šaukštai majonezo
  • 2 šaukštai kečiupo
  • druskos
  • prieskonių
  • 1 agurko
  • 2 pomidorų
  • kopūsto

Gaminimo eiga
 

  • Susmulkiname svogūną ir jį pakepiname keptuvėje.
  • Kepiname faršą ir su medine mentele paskirstome, kad nesuliptų.
  • Tada jau apkeptą faršą sumaišome su svogūnais.
  • Uždedame ant paskrudintų bulvyčių.
  • Padažą gaminame iš kečupo ir majonezo. Taip pat galime įpilti ir šiektiek vandens, jog padažas būtų skystesnis.
  • Dar galime įdėti ir čili pipiro.
  • Gausiai užpilame padažu bulvytes su mėsa.
  • Susipjaustome agurką, pomidorus, susitarkuojame kopūsta ir dedame juos į lėkštę. Skanaus !

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki proga pažinti ir švęsti skirtingas kultūras.
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai, naminiai kebabai su vištiena, Patiekalai iš faršo, Patiekalai vaikams, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating