Zrazai

Zrazai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Vaizdas nuotraukoje gali skirtis nuo galutinio rezultato, bet skonis puikus!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Lietuviški patiekalai, Patiekalai pietums, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 kg vištienos filė
  • 0.5 kg kiaulienos faršo
  • 1 šaukštas grietinės
  • 1 šaukštas pomidorų padažo
  • truputis druskos
  • juodųjų pipirų
  • 1 svogūnas
  • truputis krapų

Gaminimo eiga
 

  • Išmušame filė, užklotą dvejais sluoksniais maistinės plėvelės.
  • Nuimame plėvelę, biški pasūdome, pabarstome pipirų.
  • Paruošiame faršą: į faršą įdedame apkepintų bei susmulkintų svogūnų, druskos, pipirų.
  • Tada ant kiekvienos išmuštos filė krašto uždedame faršo ir susukame suktinukus.
  • Kai tai padarome, suktinukus išvoliojame miltuose ir apkepiname įkaitintame aliejuje iš visų pusių.
  • Kai gaminys gražiai apvirs, dėti į vandenį su karštu vandeniu ir dar pavirti maždaug apie min.
  • Gaminame padažą. Į atskirą puodelį pilame sultinį iš puodo, dedame šaukštą grietinės, pomidorų padažo, išmaišome ir supilame atgal į puodą, kuriame troškinami zrazai. Troškiname dar ~-min.

Pabaigai…

Skonių derinimas gali iškelti patiekalą į aukštesnį lygį.
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai, Patiekalai iš faršo, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating