Zrazai
Vaizdas nuotraukoje gali skirtis nuo galutinio rezultato, bet skonis puikus!
Ingredientai
- 1 kg vištienos filė
- 0.5 kg kiaulienos faršo
- 1 šaukštas grietinės
- 1 šaukštas pomidorų padažo
- truputis druskos
- juodųjų pipirų
- 1 svogūnas
- truputis krapų
Gaminimo eiga
- Išmušame filė, užklotą dvejais sluoksniais maistinės plėvelės.
- Nuimame plėvelę, biški pasūdome, pabarstome pipirų.
- Paruošiame faršą: į faršą įdedame apkepintų bei susmulkintų svogūnų, druskos, pipirų.
- Tada ant kiekvienos išmuštos filė krašto uždedame faršo ir susukame suktinukus.
- Kai tai padarome, suktinukus išvoliojame miltuose ir apkepiname įkaitintame aliejuje iš visų pusių.
- Kai gaminys gražiai apvirs, dėti į vandenį su karštu vandeniu ir dar pavirti maždaug apie min.
- Gaminame padažą. Į atskirą puodelį pilame sultinį iš puodo, dedame šaukštą grietinės, pomidorų padažo, išmaišome ir supilame atgal į puodą, kuriame troškinami zrazai. Troškiname dar ~-min.
Pabaigai…
Skonių derinimas gali iškelti patiekalą į aukštesnį lygį.