Žaliojo padažo kubeliai su česnakų žiedkočiais ir krapais

Žaliojo padažo kubeliai su česnakų žiedkočiais ir krapais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas puikiai tinka žiemai, kai norisi išsaugoti vasaros skonį sriuboms ir padažams. Naudojant šviežius česnakų žiedkočius ir krapus, šis žaliojo padažo mišinys yra ne tik aromatingas, bet ir labai paprastas pagaminti.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Padažai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 20 kubeliai
Kalorijos(-ų) 10 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Blenderis (Naudojamas ingredientams smulkinti)
  • Ledukų formelės (Formelės mišinys šaldymui)
  • Indelis (Skirtas paruoštam mišiniui laikyti šaldiklyje)

Ingredientai
  

  • 200 g Česnakų žiedkočiai - Švieži, supjaustyti
  • 50 g Krapai - Švieži, smulkinti
  • 50 ml Alyvuogių aliejus
  • 30 ml Vanduo

Gaminimo eiga
 

  • Supilkite česnakų žiedkočius, krapus, alyvuogių aliejų ir vandenį į blenderį.
  • Blenderiuokite iki vientisos masės.
  • Gautą mišinį supilkite į ledukų formeles ir užšaldykite.
  • Sušaldytus kubelius perkelkite į sandarų indelį ir laikykite šaldiklyje. Naudokite sriuboms ir padažams.

Pabaigai…

Šis žaliojo padažo mišinys gali būti puikus priedas prie bet kokios sriubos ar padažo. Galima eksperimentuoti pridedant kitų žalumynų, tokių kaip petražolės ar kalendra.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 10kcalAngliavandeniai: 1gRiebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gKalis: 10mgVitaminas A: 10IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Česnakų žiedkočiai, Krapai, Receptai su nuotraukomis, Žaliojo padažo kubeliai, Žiemos paruošimas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating