Chimichanga su Plėšyta Kiauliena

Chimichanga su Plėšyta Kiauliena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis Tex-Mex patiekalas mūsų namuose labai mėgstamas, ypač Inge. Chimichanga yra traškūs, aliejuje kepti buritai, kurie yra puikus būdas panaudoti likučius. Šiandieną gaminome su plėšyta kiauliena, ir patiekėme su salotomis, salsa bei grietine.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Tex-Mex
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Aliejui kaitinti)
  • Kiaurasamčiai (Chimichangai virti)
  • Popieriniai rankšluosčiai (Riebalų pertekliui sugerti)
  • Šaukštas (Įdarui maišyti)

Ingredientai
  

Įdaras

  • 300 g Plėšyta kiauliena - Virta arba kepta
  • 1 vnt Svogūnas - Supjaustytas
  • 2 skiltelės Česnakas - Smulkintas
  • 1 vnt Čili pipiras - Supjaustytas
  • 1 skardinė Konservuoti pomidorai - Apie 400 g
  • Taco prieskoniai - Pagal skonį

Tortilijos

  • 4 vnt Tortilijos
  • 100 g Džiugo sūris - Tarkuotas

Gaminimo eiga
 

  • Aliejuje apkepė pjaustytą svogūną, česnaką, čili. Sudėjo 300 g plėšytos kiaulienos. Suvertė konservuotų pomidorų skardinę, gardino taco prieskoniais ir patroškino keletą minučių.
  • Į tortiliją vyniojo žiupsnį tarkuoto Džiugo sūrio ir įdaro.
  • Verdant aliejuje namų sąlygomis – štai toks patarimas: dėkite chimichangą tarp dviejų kiaurasamčių ir virkite. Taip blynas neatsidarys, įdaras neišbėgs.
  • Taigi, įkaitinti aliejų, virti po vieną chimichangą tarp 2 kiaurasamčių. Verda labai greitai!
  • Išvirusias chimichangas dėti ant servetėlės, riebalų pertekliui sugerti.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su kitais įdarais, pavyzdžiui, vištiena ar jautiena, taip pat pridėti daržovių ar sūrio pagal savo skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 45gBaltymai: 25gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 60mgNatris: 800mgKalis: 500mgSkaidulos: 5gCukrus: 5gVitaminas A: 700IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Chimichanga, Plėšyta kiauliena, Receptai su nuotraukomis, Tex-Mex
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating