Aguoninis biskvitas
Jei domitės, kaip paruošti šį patiekalą, skaitykite toliau.
Ingredientai
- 150 g aguonų
- 225 g cukraus
- 8 kiaušiniai
- 75 g riešutų
- 2 šaukštai džiūvėsėlių
- Šaukštas bulvių krakmolo
- Šaukštas tirpinto sviesto
- Truputis cinamono ar vanilės
Gaminimo eiga
- Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos kartus. Tryniai ištrinami iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Pakui sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvesėliais. Kepama – 50 min
Pabaigai…
Porcijų dydis gali skirtis priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir alkio lygio.