Aguoninis biskvitas

Aguoninis biskvitas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei domitės, kaip paruošti šį patiekalą, skaitykite toliau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 150 g aguonų
  • 225 g cukraus
  • 8 kiaušiniai
  • 75 g riešutų
  • 2 šaukštai džiūvėsėlių
  • Šaukštas bulvių krakmolo
  • Šaukštas tirpinto sviesto
  • Truputis cinamono ar vanilės

Gaminimo eiga
 

  • Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos kartus. Tryniai ištrinami iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Pakui sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvesėliais. Kepama – 50 min

Pabaigai…

Porcijų dydis gali skirtis priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir alkio lygio.
Recepto raktažodžiai Biskvitai, Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating