Aguoninis pyragas

Aguoninis pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei domitės, kaip paruošti šį patiekalą, skaitykite toliau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g aguonų
  • 400 g cukraus
  • 10 kiaušinių
  • 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
  • 2 lašai migdolų aliejaus

Gaminimo eiga
 

  • Trynius ištrinti su cukrumi, kol bus puri masė, išmaišyti ją su nuplikytomis ir gerai nusunktomis aguonomis. Standžiai išplakti baltymus, išmaišyti su kiaušinių-aguonų mase, suberti maltus džiūvėsėlius ir aliejų. Tešlą atsargiai supilti į didelę tortinę, kepti val. Iš tortinės galima išimti visiškai ataušinus. Tinka valgyti tuoj pat, o taip pat iš šio pyrago galima padaryti perteptą kremu aguoninį tortą.

Pabaigai…

Stenkitės naudoti sezoniškus produktus, kad gautumėte šviežiausią ir skaniausią rezultatą.
Recepto raktažodžiai Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating