Andalūzijos sklindžiai

Andalūzijos sklindžiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Andalūzijos sklindžiai tai lengvai ir greitai pagaminamas miltinis patiekalas. Jis tikrai patiks tiek Jums, tiek visai jūsų šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Šaldyta bemielė sluoksniuota tešla: 1 pakelis
  • svogūnai: 1 mažas
  • malta mėsa: 150 g
  • alyvuogių aliejus: keli šaukštai
  • pomidorų padažas: 1 šaukštas
  • paprikomis įdarytos alyvuogės: 10
  • kiaušinių tryniai: 2
  • pienas: keli šaukšteliai
  • mairūnas: 1 šaukštelis
  • druska
  • malti pipirai
  • sezamų sėklos
  • margarinas: skardai tepti

Gaminimo eiga
 

  • Tešlą atitirpinkite. Svogūną susmulkinkite, sumaišykite su mėsa, gardinkite prieskoniais, tada berkite viską keptuvėn su įkaitintu aliejumi ir maišydami kepkite 1-2 minutes.
  • Kai mėsa bus biri, krėskite pomidorų padažą, pridėkite griežinėliais pjaustytas alyvuoges ir pakepkite dar kelias minutes.
  • Atitirpusią tešlą plonai iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo. Stikline išspauskite apvalius blynelius. Ant pusės blynelių dėkite po šaukštelį atvėsusio įdaro, uždenkite likusiais blyneliais.
  • Karštus patepkite pieno ir kiaušinio plakiniu ir gerai užspauskite.
  • Aptepkite likusiu plakiniu, pabarstykite sezamais ir dėkite ant margarinu pateptos skardos. Kepkite 15-20 minučių iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Pabaigai…

Valykite paviršius darbo metu, kad išlaikytumėte tvarkingą ir efektyvią virtuvę.
Recepto raktažodžiai Miltiniai patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating