Ant grotelių kepta vištiena

Ant grotelių kepta vištiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Gaunasi panašiai kaip nuotraukose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 be odos, be kaulo vištienos krūtinėlės puselės
  • 1 puodelis teriyaki padažo
  • 1/4 puodelio citrinos sulčių
  • 2 šaukšteliai malto šviežio česnako
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sezamo aliejaus

Gaminimo eiga
 

  • Sudėkite vištieną, teriyaki padažą, citrinų sultis, česnaką ir sezamo aliejų į vieną uždaromą plastikinį maišelį. Užsandariname maišelį ir purtome, kad visi ingredientai paliktų ant vištienos. Padėkite į šaldytuvą 24 valandoms, kartas nuo karto galite apversti.
  • Įkaitinkite grilių iki aukštos temperatūros: Uždėkite groteles ir ruoškitės kepimui. Išimkite vištieną ir maišelio, bet kokį likusį marinatą išmeskite lauk. Kiekvieną pusę kepkite 6-8 minutes arba kol matysite, kad jau iškepė. Pabadykite su šakute, kad įsitikintumėte. Skanaus:)

Pabaigai…

Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.
Recepto raktažodžiai Paukštienos patiekalai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating