Ant grotelių kepta vištiena
Gaunasi panašiai kaip nuotraukose.
Ingredientai
- 4 be odos, be kaulo vištienos krūtinėlės puselės
- 1 puodelis teriyaki padažo
- 1/4 puodelio citrinos sulčių
- 2 šaukšteliai malto šviežio česnako
- 2 arbatiniai šaukšteliai sezamo aliejaus
Gaminimo eiga
- Sudėkite vištieną, teriyaki padažą, citrinų sultis, česnaką ir sezamo aliejų į vieną uždaromą plastikinį maišelį. Užsandariname maišelį ir purtome, kad visi ingredientai paliktų ant vištienos. Padėkite į šaldytuvą 24 valandoms, kartas nuo karto galite apversti.
- Įkaitinkite grilių iki aukštos temperatūros: Uždėkite groteles ir ruoškitės kepimui. Išimkite vištieną ir maišelio, bet kokį likusį marinatą išmeskite lauk. Kiekvieną pusę kepkite 6-8 minutes arba kol matysite, kad jau iškepė. Pabadykite su šakute, kad įsitikintumėte. Skanaus:)
Pabaigai…
Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.