Ant grotelių keptas tunas

Ant grotelių keptas tunas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Džiaugiamės galėdami pasidalinti šiuo receptu, viską rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 tuno kepsniai
  • 1 puodelis Itališko salotų padažo

Gaminimo eiga
 

  • Ištepkite tuno kepsnelius su itališku salotų padažų iš abiejų pusių. Palikite šaldytuve pasimarinuoti maždaug minučių.
  • Įkaitinkite lauko kepsninę iki vidutinės-didelės ugnies ir užpilkite truputį aliejaus ant grotelių.
  • Kepkite tuną ant grotelių įkaitintoje iki tol, kol tunas paliks šviesios spalvos, bet išlaiko ploną liniją rožinės spalvos pačiam centre, apie minutes iš kiekvienos pusės. Skanaus

Pabaigai…

Reguliuokite gaminimo laiką pagal savo prietaisus; kiekvienoje virtuvėje sąlygos skiriasi.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating