Ant grotelių kepti svogūnai

Ant grotelių kepti svogūnai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Skamba neįtikėtinai?! Taip, taip! Jų skonis išties puikus. Ant grotelių kepti svogūnai yra ne tokie aštrūs, tačiau turi savotišką skonį, jie taip pat puikiai tinka kaip garnyras prie kitų patiekalų. Išmėginkite 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1-2 dideli svogūnai (geriausia švelnaus skonio)
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • Druska, pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Svogūnus supjaustyti didesniais apskritimais, juos aptepti alyvuogių aliejumi, apiberti prieskoniais.
  • Kepti svogūnus ant grotelių iš abiejų pusių.
  • Puikiai tinka su vištiena, mėsa ir kitais patiekalais.

Pabaigai…

Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Garnyrai, Greitai pagaminami, Kepti ant grotelių, Pagardai, Sveiki patiekalai, Sveiki užkandžiai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating