
Ant grotelių kepti svogūnai
Skamba neįtikėtinai?! Taip, taip! Jų skonis išties puikus. Ant grotelių kepti svogūnai yra ne tokie aštrūs, tačiau turi savotišką skonį, jie taip pat puikiai tinka kaip garnyras prie kitų patiekalų. Išmėginkite 🙂
Ingredientai
- 1-2 dideli svogūnai (geriausia švelnaus skonio)
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
- Druska, pipirai
Gaminimo eiga
- Svogūnus supjaustyti didesniais apskritimais, juos aptepti alyvuogių aliejumi, apiberti prieskoniais.
- Kepti svogūnus ant grotelių iš abiejų pusių.
- Puikiai tinka su vištiena, mėsa ir kitais patiekalais.
Pabaigai…
Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.