Apelsininė arbata

Apelsininė arbata

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visą informaciją apie šį patiekalą rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Iš viso 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1l vandens
  • 3 valgomieji šaukštai juodosios arbatos
  • 1 valgomas šaukštas medaus
  • 0.5 apelsino

Gaminimo eiga
 

  • Į puodą įberiame arbatžoles ir užpilame vandeniu
  • Kai užvirs, sudedame apelsino griežinėlius ir paviriname dar apie minutę.
  • Medų maišome į jau šiek tiek pravėsusią arbatą, nes karštoje medus praranda savo gerąsias savybes.
  • Tinka įdėti ir citrinos griežinėlių, arba galima maišyti, įdėti to ir to.

Pabaigai…

Maisto gaminimas kitiems yra puikus būdas parodyti rūpestį ir dėkingumą.
Recepto raktažodžiai Arbatos, Nealkoholiniai gėrimai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating