Apkepas su grybais ir bulvėmis
Nuotraukoje matomi ingredientai nurodyti apačioje.
Ingredientai
- Tešlai:
- 200 g grietinės
- 200 g majonezo
- 2 kiaušiniai
- 1,5 stiklinės miltų
- 1 šaukštelis kepimo miltelių
Gaminimo eiga
- Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skardą.
- Ant jos burokine tarka užtarkuoti virtas bulves, pabarstyti bulvių prieskoniais, ant bulvių dėti smulkiai pajaustytų (virtų) grybų ir svogūnų sluoksnį, paskanintą druska ir pipirais.
- Viršutinis sluoksnis – iš likusios tešlos. Kepti apie val. Vietoj grybų galima naudoti apkeptą faršą, vištienos likučius, daržovių mišinius, žuvies kosnervus.
Pabaigai…
Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.