Apkepas su grybais ir bulvėmis

Apkepas su grybais ir bulvėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotraukoje matomi ingredientai nurodyti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • 200 g grietinės
  • 200 g majonezo
  • 2 kiaušiniai
  • 1,5 stiklinės miltų
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių

Gaminimo eiga
 

  • Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skardą.
  • Ant jos burokine tarka užtarkuoti virtas bulves, pabarstyti bulvių prieskoniais, ant bulvių dėti smulkiai pajaustytų (virtų) grybų ir svogūnų sluoksnį, paskanintą druska ir pipirais.
  • Viršutinis sluoksnis – iš likusios tešlos. Kepti apie val. Vietoj grybų galima naudoti apkeptą faršą, vištienos likučius, daržovių mišinius, žuvies kosnervus.

Pabaigai…

Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.
Recepto raktažodžiai Apkepai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating