Arbatos ir vyno gėrimas

Arbatos ir vyno gėrimas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Čia surašiau savo receptą. Jūsų patarimai ir idėjos visada laukiami komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Cukrus, 250 gr.
  • Citrinos, 2 vnt.
  • Arbata, juoda, 1 l
  • Ledas, 12 gab.
  • Razinos, 2 sauj.
  • Vynas, baltas, 1 stikl.

Gaminimo eiga
 

  • Citrinų sultis išspaudžiame ant cukraus, uždengiame ir palaikome šaltoje vietoje, kol cukrus ištirps.
  • Tuomet ištirpusį cukrų užpilame dar šilta juoda arbata, gerai išmaišome ir atvėsiname.
  • Šį mišinį išpilstome į stiklines, įdedame nuplikytų razinų ir ledukų.
  • Ant ledo atsargiai užpilame balto, pusiau saldaus vyno, kad gėrimas nesusimaišytų.
  • Arbatos gėrimą susimaišome tik prieš geriant. Skanaus.

Pabaigai…

Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.
Recepto raktažodžiai Arbatos, Nealkoholiniai gėrimai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating