Arbūzo ir uogų salotos

Arbūzo ir uogų salotos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Vasara kaitina orą… 😀 Ir… Tuomet norisi kažko labai lengvo, šviežaus, gaivinančio, sultingo ir skanaus. Tam puikiai tinka uogų salotos! Spalvingos, itin vasariškos, kvepiančios, sultingos ir puikiai atvėsinančios bei super paprastai, greitai pagaminamos!
Dar niekas neįvertino
Gamyba 5 minutes
Iš viso 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 puodeliai kvadratėliais pjaustyto arbūzo
  • 1 puodelis pjaustytų braškių
  • 1 puodelis vyšnių su išimtais kauliukais
  • Šlakelis citrinos sulčių
  • Galima pagardinti ir kitomis mėgiamomis uogomis: žemuogėmis, mėlynėmis, avietėmis ir kt.

Gaminimo eiga
 

  • Visus nuplautus, supjaustytus ingredientus sudėti į dubenį, išspausti citrinos sulčių, išmaišyti ir labai gardžiai pasimėgauti 🙂

Pabaigai…

Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.
Recepto raktažodžiai Desertai, Greitai pagaminami, Nereikia kepti, Patiekalai iš arbūzo, Patiekalai iš uogų, Salotos, Sultingi patiekalai, Sveiki patiekalai, Uogos, Uogų patiekalai, Uogų salotos, Užkandžiai, vaisiai, Vaisių salotos, Vasariški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating