
Arbūzo ir uogų salotos
Vasara kaitina orą… 😀 Ir… Tuomet norisi kažko labai lengvo, šviežaus, gaivinančio, sultingo ir skanaus. Tam puikiai tinka uogų salotos! Spalvingos, itin vasariškos, kvepiančios, sultingos ir puikiai atvėsinančios bei super paprastai, greitai pagaminamos!
Ingredientai
- 4 puodeliai kvadratėliais pjaustyto arbūzo
- 1 puodelis pjaustytų braškių
- 1 puodelis vyšnių su išimtais kauliukais
- Šlakelis citrinos sulčių
- Galima pagardinti ir kitomis mėgiamomis uogomis: žemuogėmis, mėlynėmis, avietėmis ir kt.
Gaminimo eiga
- Visus nuplautus, supjaustytus ingredientus sudėti į dubenį, išspausti citrinos sulčių, išmaišyti ir labai gardžiai pasimėgauti 🙂
Pabaigai…
Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.