Aštrus bulvių troškinys su kalakutiena

Aštrus bulvių troškinys su kalakutiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Čia rasite mano receptą. Jei turite pastabų ar patarimų, rašykite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g kalakutienos, supjaustytos nedideliais kubeliais,
  • 1 šaukštelis aliejaus,
  • 2 skiltelės česnako (išspaustos),
  • 3 smulkiai sukapoti svogūnai,
  • 1 kg bulvių, supjaustytų kubeliais,
  • 200 g morkų, supjaustytų kubeliais,
  • 75 g nerūgščios grietinės,
  • 50 g lydyto sūrio,
  • 1 l vandens ar sultinio,
  • druskos, maltų pipirų,
  • maltos aštriosios paprikos,
  • žiupsnelio maltų kuminų,
  • šlakelio “Tabasco” padažo.

Gaminimo eiga
 

  • Paukštieną apkepkite įkaitintame aliejuje.
  • Suberkite česnakus ir svogūnus, paskui bulves ir morkas, viską apkepinkite.
  • Supilkite skystį ir 25 minutes patroškinkite ant silpnos ugnies.
  • Tada pasūdykite (nepamirškite, kad lydytame sūryje irgi yra druskos), pagal skonį pagardinkite pipirais, aštriąja paprika, kuminais ir “Tabasco” padažu.
  • Supilkite grietinę, sudėkite sūrį, pamaišykite, kol ištirps, leiskite užvirti ir patiekite valgytojams

Pabaigai…

Valykite paviršius darbo metu, kad išlaikytumėte tvarkingą ir efektyvią virtuvę.
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai, Daržovių patiekalai, Troškiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating