Aštrūs kiaulienos pjausniai

Aštrūs kiaulienos pjausniai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Aštrūs kiaulienos pjausniai – tai aromatingas patiekalas, kurio sudėtyje yra švelnių kiaulienos gabaliukų, virtų su prieskonių, svogūnų, česnakų, pomidorų ir paprikų mišiniu. Rezultatas – aštrus ir sotus patiekalas su karščio prieskoniu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Kiaulienos griežinėliai
  • Prieskoniai (pvz., čili milteliai, kmynai, paprika)
  • Druska
  • Aliejus
  • Susmulkinti svogūnai
  • susmulkinti česnakai
  • Pomidorai, supjaustyti kubeliais
  • Paprikos, supjaustytos griežinėliais

Gaminimo eiga
 

  • – Kiaulienos gabalėlius pagardinkite prieskoniais ir druska.
  • – Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite susmulkintus svogūnus ir smulkintus česnakus, kol jie taps kvapnūs.
  • – Į keptuvę sudėkite kiaulienos griežinėlius ir kepkite, kol paruduos.
  • – Įmaišykite kubeliais pjaustytus pomidorus ir griežinėliais pjaustytas paprikas.
  • – Troškinkite, kol kiauliena visiškai iškeps ir skoniai susilies.
  • – Patiekite karštą ir mėgaukitės aštriomis gėrybėmis!

Pabaigai…

Visada įkaitinkite keptuvę ar orkaitę prieš pradedant gaminti.
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating