Aštrūs svogūnų žiedai

Aštrūs svogūnų žiedai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotrauka gali neatspindėti tikrojo patiekalo vaizdo, kviečiame išbandyti patiems.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • svogūno galvų: 3 (didelių:
  • miltų: 1 stiklinės
  • alaus: 1 stiklinės
  • maltųjų aitriųjų pipirų: 1/2 arbatinio šaukštelio
  • druskos: 1/2 arbatinio šaukštelio
  • aliejaus: kepimui
  • aitriųjų pipirų: pabarstymui

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje užmaišome tešlą apvoliojimui. Suberiame į dubenėlį miltus, druską bei aitriųjų pipirų miltukus. Palaipsniui maišydami supilame alų, kol pasidarys vientisa masė.
  • Tuomet nulupame svogūnus, juos supjaustome centimetro storio žiedais bei pamirkome tešloje.
  • Galiausiai įkaitiname keptuvėje augalinį aliejų, jame apkepame tešloje išvoliotus svogūnų žiedus, kol šie pasidarys šviesiai gintarinės spalvos. Iškepusius žiedus sudedame ant popierinių servetėlių, kad susigertų nereikalingas aliejaus perteklius. Tada pabarstome maltais aitriaisiais pipirais. Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki proga pažinti ir švęsti skirtingas kultūras.
Recepto raktažodžiai Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating