Atgaivinantis arbūzų gėrimas

Atgaivinantis arbūzų gėrimas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotrauka yra tik iliustracija, bet patiekalas skanus kaip ir atrodo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1.2 kg nulupto ir išrinktomis sėklomis arbūzo
  • 1/2 puodelio laimo sulčių
  • 3 puodeliai (750 ml) spanguolių sulčių
  • 3 puodeliai (750 ml) atvėsinto limonado
  • ledo kubelių, patiekiant

Gaminimo eiga
 

  • Sudėkite arbūzą ir laimo sultis į blenderį. Plakite kol paliks vientisa masė. Supilkite spanguolių sultis. Supilkite į didelį ąsotį.
  • Patiekdami sumaišykite su limonadu. Patiekite atšaldytose taurėse (maždaug pusė taurės priberkite ledo kubelių).
  • Patarimas: Perkant arbūzas turi sverti maždaug kg. Laimo sultis galite pakeisti citrinos sultimis.
  • Šis gėrimas yra labai sveikas ir gali būti duodamas vaikams. Padeda sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje.

Pabaigai…

Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Nealkoholiniai gėrimai, Receptai su nuotraukomis, Vaisių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating