Atgaivinantis arbūzų gėrimas
Nuotrauka yra tik iliustracija, bet patiekalas skanus kaip ir atrodo.
Ingredientai
- 1.2 kg nulupto ir išrinktomis sėklomis arbūzo
- 1/2 puodelio laimo sulčių
- 3 puodeliai (750 ml) spanguolių sulčių
- 3 puodeliai (750 ml) atvėsinto limonado
- ledo kubelių, patiekiant
Gaminimo eiga
- Sudėkite arbūzą ir laimo sultis į blenderį. Plakite kol paliks vientisa masė. Supilkite spanguolių sultis. Supilkite į didelį ąsotį.
- Patiekdami sumaišykite su limonadu. Patiekite atšaldytose taurėse (maždaug pusė taurės priberkite ledo kubelių).
- Patarimas: Perkant arbūzas turi sverti maždaug kg. Laimo sultis galite pakeisti citrinos sultimis.
- Šis gėrimas yra labai sveikas ir gali būti duodamas vaikams. Padeda sureguliuoti cukraus kiekį kraujyje.
Pabaigai…
Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.